Jørgensen terug op training Feyenoord, vijftal ontbreekt

Reacties

Nicolai Jørgensen is weer terug op het trainingsveld van Feyenoord. De rest van het zestal dat woensdag ontbrak bij de oefensessie is er ook donderdag nog niet bij. De vijf overige spelers blijven dus twijfelgevallen voor het thuisduel van komende zondag met AZ.

Jørgensen terug op training Feyenoord, vijftal ontbreekt

Woensdag waren ook Brad Jones (onderbeen), Marko Vejinovic (knie), Bilal Basaçikoglu (enkel), Eljero Elia (enkel en kuit) en Terence Kongolo (bovenbeen) niet aanwezig bij de training op Varkenoord. Het laatstgenoemde drietal viel geblesseerd uit in het duel op kunstgras met Sparta Rotterdam (1-0 nederlaag).

Jørgensen bleef binnen vanwege enkelklachten, maar is er nu weer bij, meldt de club. Later op de woensdag kreeg hij ook al goed nieuws uit Denemarken: hij is opnieuw opgeroepen voor de nationale ploeg.

In de resterende dagen richting de wedstrijd tegen AZ op zondag (14.30 uur) zal blijken of trainer Giovanni van Bronckhorst een of meerdere van de huidige geblesseerden kan inzetten in het vervolg van de titeljacht. Over Jones zal spoedig uitsluitsel volgen: de doelman werd woensdag behandeld aan een infectie aan zijn onderbeen in het ziekenhuis. Daardoor lonkt vooralsnog een rentree voor Kenneth Vermeer, die na zijn herstel van een zware achillespeesblessure tweede doelman van Feyenoord was. Tonny Vilhena is mogelijk ook niet inzetbaar wegens een schorsing.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.