Jong Ajax-uitblinker Younes voelt zich klaar voor Celtic

Reacties

Armin Younes hoopt dankzij een sterke beurt met Jong Ajax tegen Telstar (4-1) dat trainer Frank de Boer hem opneemt in zijn selectie voor het Europa League-duel met Celtic aanstaande donderdag.

Jong Ajax-uitblinker Younes voelt zich klaar voor Celtic

Younes kwam maandagavond voor de derde keer dit seizoen in actie namens de beloften van de Amsterdammers in de Jupiler League en maakte vlak voor rust zijn eerste officiële doelpunt (2-0) in het Ajax-shirt. 'We hebben als ploeg veel goede dingen laten zien, en mooie combinaties op de mat gelegd', zei hij op de clubwebsite over de wedstrijd.

De aanvaller, die deze zomer werd overgenomen van Borussia Mönchengladbach, kende een valse start bij Ajax. Zo miste hij door een bovenbeenblessure de wedstrijden tegen Rapid Wien in de voorronde van de Champions League. 'Ik hoop er donderdag tegen Celtic bij te zijn', spreekt hij nu vol vertrouwen. 'Maar het is aan de trainer om te beslissen.'

Ondanks zijn goede spel haalde trainer Andries Ulderink de aanvaller na 68 minuten naar de kant.'Dat was een afspraak met de technische staf van Ajax 1', verklaarde hij. De hoofdmacht van Ajax neemt het donderdagavond om 19.00 uur thuis op tegen Celtic, de eerste groepswedstrijd deze jaargang in de Europa League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.