John straft misser Martins Indi niet af

Benfica heeft in de Portugese competitie een zeldzame nederlaag geleden. Door de 1-0 verliespartij op bezoek bij Paços de Ferreira profiteren Ola John en consorten niet van de nederlaag die FC Porto zondag leed.

Ola John begon in de basis bij Benfica. De Nederlandse vleugelspits is bezig aan een prima periode bij de club uit Lissabon, want hij mocht deze maand twee keer eerder ook al beginnen. De na 63 minuten gewisselde John kon echter niet voorkomen dat Benfica verloor bij Paços, dat de wedstrijd in de negentigste minuut besliste door middel van een penalty van Sergio Oliveira. Aan de kant van de bezoekers had Lima voor rust een strafschop gemist.

Het is pas de tweede competitienederlaag dit seizoen van Benfica, dat desondanks onbedreigd aan kop blijft gaan in de Primeira Liga. De voorsprong op het FC Porto van Bruno Martins Indi, dat gisteren met 1-0 verloor van Maritimo Funchal, bedraagt zes punten.