Johan Cruijff Schaal wordt moeilijke zaak voor Van Beek

Reacties

Feyenoord-verdediger Sven van Beek lijkt het duel met landskampioen PSV om de Johan Cruijff Schaal (31 juli) te missen. Ook de competitiestart tegen FC Groningen (7 augustus) lijkt een moeilijke zaak te worden voor de 21-jarige basisspeler.

Johan Cruijff Schaal wordt moeilijke zaak voor Van Beek

De verdediger kampt al een tijdje met een voetblessure. Afgelopen week kon hij dan ook niet afreizen met de selectie naar het Oostenrijkse Bad Waltersdorf, waar trainer Giovanni van Bronckhorst zijn troepen klaarstoomt voor een lang seizoen.

Van Beek zit nu minstens tien dagen met zijn voet in het gips. Komende week zal worden gekeken hoe zijn voet heeft gereageerd op de verplichte rust. Zelfs in het beste geval zal Van Beek dan pas weer kunnen beginnen met trainen.

Na de eerdere blessure van doelman Kenneth Vermeer is dit de tweede defensieve tegenvaller voor de bekerhouder. Zaterdag sluit Feyenoord het trainingskamp in de Alpen af met een oefenwedstrijd tegen het Belgische Anderlecht. Daarna vliegt de selectie terug om op zondag het seizoen traditioneel te openen met de Open Dag. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.