Feyenoord met Pellè-geld op zoek naar versterkingen

Reacties

Feyenoord is met het aantrekken van Brad Jones en Nicolai Jørgensen nog niet klaar op de transfermarkt. Door de transfer van Graziano Pellè naar China heeft technisch directeur Martin van Geel bovendien wat meer financiële middelen om actie te ondernemen.

Feyenoord met Pellè-geld op zoek naar versterkingen

Pellè vertrok voor vijftien miljoen euro van Southampton naar Shandong Luneng en tien procent van de transfersom stroomt door naar Feyenoord, dat dus anderhalf miljoen euro ontvangt dankzij de transfer van de Italiaan. Dat komt de Rotterdammers goed uit, want de club hoopt nog een vleugelspits aan de selectie toevoegen. Op dit moment zijn Eljero Elia en Bilal Basaçikoglu de enige twee vleugelaanvallers in de selectie van Feyenoord.

Trainer Giovanni van Bronckhorst vertrok maandag met een selectie van 25 spelers richting het Oostenrijks Bad Waltersdorf. Sven van Beek ontbrak. Hij blijft in Rotterdam om te herstellen van een voetblessure. Hetzelfde geldt uiteraard voor Kenneth Vermeer, die geopereerd is aan een gescheurde achillespees en zeker tot de winterstop buitenspel staat.

Brad Jones, de van Liverpool aangetrokken doelman, stapte wel op het vliegtuig richting Oostenrijk. Hij zal met Pär Hansson de strijd moeten aangaan voor een plek in het doel van de Rotterdammers. Renato Tapia sloot maandag ook aan, nadat hij met Peru deelnam aan de Copa América en langer vakantie kreeg.

In de nieuwe VI is er veel aandacht voor Feyenoord. Bovendien is er een openhartig interview met Tonny Vilhena, die leek te vertrekken uit Rotterdam-Zuid maar uiteindelijk toch bijtekende. Bestel de VI hier.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.