Jetro Willems blijft dankzij Heracles voor de Eredivisie behouden

Reacties

Heracles Almelo heeft de komst van Jetro Willems bevestigd. De linksback heeft zijn handtekening gezet onder een eenjarig contract, met een optie voor nog een extra seizoen. 'Zijn ervaring geeft onze selectie een boost richting het nieuwe seizoen in de Eredivisie', meent technisch directeur Nico-Jan Hoogma. 

Jetro Willems blijft dankzij Heracles voor de Eredivisie behouden
© Jemael Nooitmeer/ Soulpictures

Eerder deze week kon VI al melden dat Heracles Willems ging aantrekken en inmiddels is de deal rond. De 29-jarige vleugelverdediger was transfervrij sinds zijn vertrek bij FC Groningen, waar hij sinds februari voor uitkwam. Willems speelde zeven competitiewedstrijden voor Groningen en kon degradatie voor De Trots van het Noorden niet voorkomen.

Heracles keerde vanuit de Keuken Kampioen Divisie juist terug naar de Eredivisie en zorgt ervoor dat Willems voor dit niveau behouden blijft. Na rechtsback Jannes Wieckhoff van FC Sankt Pauli en middenvelder Brian De Keersmaecker van FC Eindhoven is Willems de derde nieuwkomer bij de zwart-witten voor komend seizoen. Hij gaat bij zijn nieuwe club spelen met rugnummer 5. 

'Ik ben hier pas net en het bevalt me zeker. Het is warm, familiair en de sfeer is goed', zegt Willems op de clubsite van Heracles.. 'Toen Heracles interesse toonde, gaf me dat meteen een goed gevoel. Ik merkte dat de club mij heel graag wilde hebben en dat vond ik belangrijk in mijn keuze voor de club.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.