Janssen weer geroemd: 'Ook Vorm heeft het prima gedaan'

Reacties

Tottenham Hotspur-manager Mauricio Pochettino heeft zich lovend uitgelaten over Vincent Janssen en doelman Michel Vorm. Volgens de coach hadden de twee Nederlanders een flink aandeel in de nipte 1-0 zege op Crystal Palace.

Janssen weer geroemd: 'Ook Vorm heeft het prima gedaan'

Door een blessure van eerste doelman Hugo Lloris startte Vorm in de basis. Ook Janssen verscheen aan de aftrap. Als diepe spits werd hij in de rug gesteund door Harry Kane. 'Vorm was heel belangrijk en heeft het prima gedaan', aldus Pochettino over de goalie. 'Het is niet gemakkelijk om Lloris te vervangen.'

Janssen kon na afloop, net als vorige week, rekenen op lovende woorden. 'Hij was fantastisch en creëerde heel veel kansen. Ik ben bovendien blij met de arbeid die hij verricht. De fans hebben kunnen zien dat hij een echte vechtjas is', refereerde de Argentijn aan de duelkracht van de voormalige AZ-spits.

Hoewel Pochettino erkende dat het spel beter had gekund, was hij vooral blij met de behaalde punten. 'Een zege in het eerste thuisduel is cruciaal. Bovendien hebben we het verdiend. We hebben veel kansen gecreëerd en bleven tot het laatste fluitsignaal strijden', zo besloot de manager van Spurs, dat na twee duels op vier punten staat in de Premier League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.