Janssen staat voor grote doorbraak bij Tottenham

Reacties

Het moment voor Vincent Janssen bij Tottenham Hotspur lijkt aangebroken. Zijn grote concurrent Harry Kane is waarschijnlijk bijna twee maanden uit de roulatie.

Janssen staat voor grote doorbraak bij Tottenham

Tottenham liet Kane maandag onderzoeken aan de enkel die hij zondag blesseerde tijdens de 1-0 zege op Sunderland. Van een breuk blijkt geen sprake, maar de enkelbanden van de spits zijn wel beschadigd. Dinsdag wordt Kane verder onderzocht, maar Tottenham houdt alvast rekening met een absentie van zes tot acht weken.

Janssen lijkt de aangewezen man om bij Spurs in de voetsporen van Kane te treden. De van AZ overgenomen international kwam tot nu toe vijf keer in actie in de Premier League, maar slechts een keer als basisspeler. Scoren deed hij nog niet voor de club uit Noord-Londen.

Woensdag staan Tottenham en Janssen voor hun eerste krachtproef in de Kane-loze periode. Gillingham komt dan op bezoek in het toernooi om de League Cup. Tijdens de absentie van Kane speelt Tottenham verder onder meer tegen Manchester City (2 oktober), Leicester City (29 oktober) en Arsenal (6 november).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.