Janssen speelklaar bij Spurs na gekwakkel bij Oranje

Reacties

Vincent Janssen kan zaterdagmiddag in actie komen voor Tottenham Hotspur in de uitwedstrijd tegen Burnley (aftrap 16.00 uur). Dat heeft manager Mauricio Pochettino bevestigd nadat de spits zich in de voorbije interlandperiode afmeldde bij het Nederlands elftal.

Janssen speelklaar bij Spurs na gekwakkel bij Oranje

Daags voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Bulgarije (2-0) werd toen bekend dat de 22-jarige aanvaller ziek was en daarom niet in actie kon komen voor Oranje. Janssen ging niet mee naar Sofia en Luuk de Jong werd door toenmalig bondscoach Danny Blind opgeroepen als vervanger.

Inmiddels is Janssen weer klaar voor speelminuten, zo gaf Pochettino vrijdag tijdens zijn persconferentie aan. 'Vandaag trainde hij weer met de groep. Hij is oké na de ziekteverschijnselen die hij opliep bij de nationale ploeg. Zaterdag moeten we nog even kijken hoe het met hem gaat, maar hij is beschikbaar voor de ploeg tegen Burnley.'

Voor Pochettino is het herstel van Janssen extra goed nieuws omdat hij het voorlopig nog zonder vaste spits Harry Kane moet doen. De Oranje-international en Heung-Min Son zijn de alternatieven in de selectie van de huidige nummer twee van de Premier League. Pochettino zei te hopen dat de aan zijn enkel geblesseerde Kane dit seizoen nog zijn rentree kan maken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.