Janssen maakt toptransfer naar Tottenham Hotspur

Reacties

Vincent Janssen vervolgt zijn loopbaan bij Tottenham Hotspur. De Londense club neemt de AZ-spits, die een contract voor vier seizoenen ondertekent, voor ruim twintig miljoen euro over.

Janssen maakt toptransfer naar Tottenham Hotspur

De 22-jarige aanvaller maakte in het voorbije seizoen met name in de tweede seizoenshelft grote indruk in de punt van de aanval bij AZ. De Brabander kwam in zijn eerste seizoen in de Eredivisie tot liefst 27 treffers.

Janssen debuteerde eind maart in het Nederlands elftal. Inmiddels staat de spits al op vijf interlands, waarin hij drie keer scoorde. Bij Tottenham Hotspur heeft de Oranje-international concurrentie van Harry Kane.

De transfer van Janssen, die zelf vanaf het begin open stond voor de interesse van Spurs, diende zich al langer aan. Met de vroege transfer heeft de spits wat hij wil, hij kan nu zo goed als helemaal de voorbereiding van de Londense club meemaken.

AZ speelde met het aantrekken van Wout Weghorst al in op het vertrek van Janssen. Weghorst kwam over van Heracles Almelo en zette in Alkmaar zijn handtekening onder een vierjarig contract, met een optie op nog een extra jaar.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.