Janssen kan na doorstaan keuring voor vijf jaar tekenen

Reacties

Vincent Janssen is medisch gekeurd bij Tottenham Hotspur, waarna niets zijn droomtransfer naar de Premier League nog in de weg lijkt te staan.

Janssen kan na doorstaan keuring voor vijf jaar tekenen

Voor de 22-jarige Oranje-international ligt een vijfjarig contract klaar in de Engelse hoofdstad. Zijn oude club AZ ontvangt minimaal twintig miljoen euro voor de Eredivisie-topscorer, een bedrag dat nog kan oplopen. Hoe meer Janssen gaat spelen en hoe meer successen hij met The Spurs zal behalen, des te hoger zullen de toeslagen zijn.

De bedoeling is dat de goalgetter meteen aansluit bij de A-selectie voor de voorbereiding op de nieuwe competitie. Daarmee komt een einde aan een moeizame periode voor Janssen. AZ wilde in eerste instantie niet om tafel met Tottenham Hotspur, terwijl hij zelf zich alleen richtte op die club en met geen enkele andere manager van een ploeg wilde praten. Hij ziet volop perspectief in Londen.

Dinsdag wordt bekend of er nog problemen aan het licht zijn gekomen bij de fysieke testen. Zo niet, dan worden de laatste formaliteiten vermoedelijk snel afgehandeld.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.