Janssen: 'Dat NEC gaat winnen is een kwestie van tijd'

Reacties

NEC reist zaterdag vol vertrouwen af naar Kerkrade, waar de degradatieclash met hekkensluiter Roda JC op het programma staat. Trainer Anton Janssen verwacht dat het goed komt met de Nijmegenaren, die nu de voorlaatste plaats bezetten.

Janssen: 'Dat NEC gaat winnen is een kwestie van tijd'

In de laatste vijf wedstrijden won NEC één keer, op bezoek bij RKC Waalwijk (1-3). Doelman Karl-Johan Johnsson moest in die vijf wedstrijden twaalf keer capituleren. De Nijmegenaren scoorden dit seizoen 42 keer, net zo vaak als AZ en FC Groningen, maar kregen liefst 64 goals om de oren.

'Maar dat moet je niet overdrijven', vindt Janssen. 'We hebben er in enkele wedstrijden heel veel tegen gehad. Als je die wegdenkt, dan doen we het niet minder dan andere ploegen. Dat we gaan winnen is een kwestie van tijd ', laat hij aan Voetbal International weten.

Het duel tussen de twee laagst geklasseerde ploegen van de eredivisie is van cruciaal belang. Als NEC van Roda JC weet te winnen, slaat het team een gat van zes punten op de Limburgse concurrent. Met nog acht speelrondes te gaan is het voor Roda JC twee voor twaalf. De Trots van het Zuiden heeft grote behoefte aan driepunters om van de degradatieplek af te komen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.