Jans: 'Wil nog steeds niet ruilen met de ploegen onder ons'

Reacties

PEC Zwolle ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen Heracles Almelo, waardoor de ploeg van Ron Jans nog altijd niet veilig is. Toch maakt de vertrekkende trainer zich geen zorgen.

Jans: 'Wil nog steeds niet ruilen met de ploegen onder ons'

Met nog twee duels voor de boeg bezet Zwolle de veertiende plaats, maar Sparta Rotterdam heeft slechts één verliespunt meer. En die club bezet de zestiende plaats, die aan het einde van het seizoen deelname aan de play-offs om promotie/degradatie betekent. 'We spelen nog twee wedstrijden en hebben het nog steeds in eigen hand', reageerde Jans na de wedstrijd tegenover FOX Sports.

'Ik wil nog steeds niet ruilen met de ploegen die onder ons staan', vervolgde Jans. 'Je moet alleen niet bang zijn om te voetballen, want dan krijg je de rekening gepresenteerd. Maar het is ook niet zo dat we tegen Heracles helemaal zijn weggetikt. We hebben fouten gemaakt en kansen gemist. Dat past helemaal in de lijn van dit seizoen.'

PEC Zwolle vervolgt de competitie over twee weken met een thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen. In de laatste speelronde gaat de ploeg van Jans op bezoek bij PSV.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.