Jans laat zich nog niet uit over toekomstplannen

Reacties

Ron Jans wil zijn toekomstplannen niet prijsgeven voor hij in januari met de leiding van PEC Zwolle om de tafel gaat. Technisch directeur Gerard Nijkamp zei vorige week publiekelijk op een langer verblijf van de succestrainer te hopen.

Jans laat zich nog niet uit over toekomstplannen

'Dat was heel leuk om te lezen', erkent Jans in gesprek met Voetbal International, 'want Gerard heeft dat nog nooit rechtstreeks gezegd. Zelf kan ik zeggen dat ik vorig jaar een heel goede beslissing heb genomen om naar PEC te komen, we hebben hier heel mooie dingen meegemaakt.'

Toch zal Jans voorlopig zijn kaken op elkaar houden. 'Tot ons trainingskamp in Zuid-Afrika draai ik bij vragen over mijn toekomst hetzelfde bandje af: geen commentaar.'

Met PEC is Jans momenteel de nummer zes van de Eredivisie. Bovendien werd voor dit seizoen Europees voetbal afgedwongen. In de Europa League bleek Sparta Praag in de play-offs van de Europa League te sterk bij het Europese debuut van de Zwollenaren. Uiteraard waren de bekerwinst en het binnenslepen van de Johan Cruijff Schaal ook al hoogtepunten voor de club én Jans. Beide keren werd Ajax verslagen. Vooral de finale in De Kuip (5-1) zorgde in Nederland voor opschudding.

Jans, die als speler actief was voor PEC, FC Groningen, Roda JC, Mazda Motors (Jap) en Veendam was eerder hoofdtrainer bij FC Groningen, SC Heerenveen en Standard Luik. Sinds 2013 staat hij onder contract in Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.