Janmaat zet met oranje getint Newcastle koers omhoog in

Reacties

Daryl Janmaat is opgelucht en blij dat Newcastle United zich heeft kunnen ontworstelen aan de dramatische competitiestart. Zondag bleef de formatie van Alan Pardew op bezoek bij Tottenham Hotspur (1-2) voor de derde keer op rij zonder verliespartij in de competitie.

Janmaat zet met oranje getint Newcastle koers omhoog in

Behalve Janmaat gaven ook doelman Tim Krul en Vurnon Anita acte de présence bij het oranje getinte Newcastle United, waar Siem de Jong zeker nog maanden ontbreekt vanwege blessureleed. Door de zege in Londen steeg Newcastle van de achttiende naar de veertiende stek.

'Een mooie overwinning', oordeelde Janmaat op de website van Sport-Promotion. 'We hebben de stijgende lijn duidelijk te pakken. Zeven punten uit de laatste drie wedstrijden geeft veel vertrouwen. Punten pakken tegen de Spurs was natuurlijk belangrijk. Met deze drie punten nemen we een beetje afstand van de onderste plaatsen. En hoewel we het af en toe behoorlijk moeilijk hadden, is de zege toch wel verdiend. We hebben er met het hele team hard voor gevochten.'

Janmaat voelt zich naar eigen zeggen op zijn plek bij Engeland. 'Ik kan dus niets anders zeggen dan dat het momenteel lekker gaat. Ik voel me goed en ik voel me ook thuis bij de club.'

In de twee duels voorafgaand aan de zege bij Tottenham won Newcastle van Leicester City en werd bij Swansea City een puntje meegenomen. Zo heeft de club van de vier Nederlanders in  de laatste drie duels zeven punten gepakt, waar de eerste zes optredens maar vier punten opleverden en manager Pardew op flinke kritiek kwamen te staan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.