Jaliens en Newcastle Jets per direct uit elkaar

Reacties

Newcastle Jets en Kew Jaliens zijn tot een vergelijk gekomen over een direct einde van de samenwerking. De situatie van de 36-jarige Rotterdammer was uitzichtloos geworden.

Jaliens en Newcastle Jets per direct uit elkaar

'Ik heb hier een fantastische tijd gehad en heb in Newcastle zowel binnen als buiten het veld mooie mensen ontmoet', zegt Jaliens bij zijn afscheid. 'Het was uitdagend maar ook aantrekkelijk te werken met een jonge ploeg. Ik ga verder naar een nieuw avontuur, maar mijn familie en ik zullen Newcastle altijd in ons hart dragen.'

Jaliens kwam in 2013, na zijn verblijf bij het Poolse Wisla Kraków, terecht bij Newcastle Jets. Als mentor van een jonge selectie speelde hij een belangrijke rol. Maar daarin kwam dit seizoen verandering. Zijn toekomst bij de Australische club werd eerder deze maand ongewis nadat hij als een van de beoogde coupplegers door de clubleiding de wacht was aangezegd. De oud-international werd verweten trainer Phil Stubbins te hebben willen wippen.

Met zijn vertrek bij Newcastle Jets heeft Jaliens zijn handen vrij voor een nieuwe club. De oud-international speelde in Nederland voor Sparta Rotterdam, Willem II en AZ, voor hij in 2011 bij Wisla Kraków zijn buitenlandse avontuur begon.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.