Isco neemt afscheid: 'Dromen zijn werkelijkheid geworden'

Reacties

Na negen jaar komt er een einde aan het huwelijk tussen Real Madrid en Isco. De dertigjarige spelmaker gaat met een aflopend contract op zoek naar een nieuw avontuur. Met een afscheidsbrief nam Isco maandag afscheid van De Koninklijke.

Isco neemt afscheid: 'Dromen zijn werkelijkheid geworden'
© Pro Shots

Real betaalde in de zomer van 2013 dertig miljoen euro om Isco over te nemen van Málaga. De aanvallende middenvelder begon voortvarend bij de Spaanse topclub was jarenlang een basisklant. Daarna raakte Isco zijn plek kwijt. Na de terugkeer van Zinedine Zidane in 2019 raakte hij helemaal uit beeld. Dit seizoen kwam hij onder Carlo Ancelotti tot slechts vierhonderd speelminuten.

'Toen ik bij Málaga speelde, had ik mijn woord gegeven aan een andere club. Maar toen Real Madrid belde, kon ik geen "nee" zeggen. Ik weet nog dat mensen tegen me zeiden dat Real al jaren geen Champions League had gewonnen, maar ik voelde dat het eraan zat te komen', schreef Isco op Instagram. Zijn voorgevoel bleek juist, want een jaar later won Real de Champions League.

'Negen jaar later komt er een einde aan mijn tijd bij de club waar mijn dromen werkelijkheid werden', vervolgde Isco. 'Buiten de dromen, het winnen van meer prijzen dan ik ooit had kunnen voorzien en het spelen met de allerbeste spelers ter wereld heb ik een geweldige tijd gehad en dat kan niemand me afnemen.'

Het is nog niet bekend waar Isco zijn carrière voortzet. In Spaanse media wordt hij in verband gebracht met onder meer Real Betis, Sevilla, Tottenham Hotspur en AS Roma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Meer Isco
Meer over Isco
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.