Inzaghi: 'Van Ginkel heeft heel veel pech gehad'

Reacties

Marco van Ginkel stond dit seizoen pas 231 minuten op het veld. Volgens AC Milan-coach Filippo Inzaghi heeft de middenvelder gewoon heel veel pech gehad. De kans is groot dat de Nederlander vanavond tegen Fiorentina wel in de basis begint.

Inzaghi: 'Van Ginkel heeft heel veel pech gehad'

'Van Ginkel is een geweldige speler, maar heeft heel veel pech gehad', aldus Inzaghi tegen Milan Channel. De middenvelder, die dit seizoen pas vijf wedstrijden in actie kwam, heeft de afgelopen jaren veel last van blessureleed. In zijn eerste seizoen bij Chelsea scheurde de 22-jarige Amersfoorter een kruisband en kwam mede hierdoor niet verder dan twee optredens. Bij Milan, dat hem dit seizoen huurt, wordt hij ook geplaagd door blessures.

'Hij heeft een gebrek aan ritme, maar heeft het de afgelopen week op training heel goed gedaan', vervolgde Inzaghi. De kans is dus groot dat Van Ginkel vanavond een basisplaats krijgt. Zeker door de blessures van aanvoerder Riccardo Montolivo en Nigel de Jong en de schorsing van Andrea Poli.

Vanavond om 19.00 uur gaat Milan op bezoek bij Fiorentina. De Rossoneri staan momenteel op de tiende plaats en zullen moeten winnen willen ze nog enig zicht houden op de plaatsen die rechtgeven op deelname aan Europees voetbal. Met een overwinning zou de ploeg van Inzaghi naar de zevende plaats stijgen. De vijfde plek, waar La Viola momenteel bivakkeert, geeft recht op Europa League-deelname.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.