Inzaghi gewaarschuwd na tuchtiging Berlusconi

Reacties

AC Milan-trainer Filippo Inzaghi moet op zijn tellen passen. Clubeigenaar Silvio Berlusconi heeft zich keihard uitgelaten na de 0-1 nederlaag tegen Atalanta Bergamo van zondagmiddag.

Inzaghi gewaarschuwd na tuchtiging Berlusconi

De verliespartij was al de tweede opeenvolgende thuisnederlaag in de competitie tegen een laagvlieger. Twee weken geleden werd Milan in San Siro namelijk voor schut gezet door Sassuolo (1-2). Door de zwakke prestaties is Milan afgezakt naar plek acht.

'Ik ben niet boos, maar ik ben moedeloos', liet Berlusconi maandag optekenen door het Italiaanse persbureau ANSA. 'Ik begrijp heel goed dat dit niet de tijden zijn waarin we van Barcelona kunnen winnen, maar thuis verliezen van ploegen met spelers die vijf keer minder betaald krijgen dan de onze is simpelweg onaanvaardbaar.'

Berlusconi had maandag een spoedberaad met algemeen directeur Adriano Galliani, die op zijn beurt een gesprek had met Inzaghi. Ook sprak de rechterhand van Berlusconi de spelersgroep toe. Inzaghi is pas een half seizoen trainer van Milan, nadat hij in de zomer de functie overnam van Clarence Seedorf, die slechts een half jaar coach van de Rossoneri was.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.