Inzaghi blij met antwoord AC Milan op zijn uitbarsting

Reacties

AC Milan heeft zich zondag tegen Napoli van zijn goede kant laten zien. Volgens trainer Filippo Inzaghi is 'nog een klein beetje' nodig voor een topklassering.

Inzaghi blij met antwoord AC Milan op zijn uitbarsting

'Soms is het teleurstellend kritiek te horen, aangezien je kan verliezen tegen Genoa door een spelhervatting', zei Inzaghi na de 2-0 overwinning op Napoli, waarmee de begeerde derde plaats weer binnen handbereik is gekomen.

Maar zijn houding na de 1-0 nederlaag tegen Genoa van vorige week was wel anders. 'Ik heb voor het eerst mijn stem moeten verheffen en ben ik boos geworden in de kleedkamer', zei Inzaghi. 'Ik hou er niet van een strenge leermeester te zijn, maar je kan mij wel boos krijgen als je niet de juiste instelling hebt en je niet goed als sporter leeft.'

Het antwoord zondag tegen Napoli maakte hem trots. 'Ze hebben een fantastische instelling laten zien. We zitten op het goede spoor en hebben nog een klein beetje nodig voor de bovenste plaatsen.'

Inzaghi sprak ook tegen dat hij heeft geprobeerd de doelstellingen van voorzitter Silvio Berlusconi bij te stellen. 'Ik geloof absoluut in de derde plaats. Als ik de ambitie niet had gehad, was ik niet aan deze klus begonnen', bevestigde de trainer dat ook hij gaat voor kwalificatie voor de Champions League.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.