Inzaghi bezorgt koploper Lazio verdiend punt tegen Lecce

Kort voor tijd was het invaller Simone Inzaghi die de 1-1 binnentikte tegen Lecce. Lazio ontsnapte thuis tegen Lecce aan een nederlaag en behoudt de koppositie.

Voor het eerst sinds 19 september 2004 scoorde Inzaghi (foto) weer eens en het was een belangrijke treffer. Zijn ploeg Lazio keek lang tegen een achterstand aan, nadat Simone Tiribocchi halverwege de eerste helft had gescoord voor de bezoekers met een knappe kopbal.

In de tweede helft was er maar één club die voetbalde. Lecce trok zich terug en leek de drie punten mee naar huis te nemen. Invaller Inzaghi dacht daar echter anders over. In de 89ste minuut reageerde hij alert op een vrije trap en zodoende bezorgde hij Lazio een verdiend gelijkspel.