Invaller Vela bezorgt West Brom punt tegen Wolves

Het geplaagde Wolverhampton Wanderers zag een vrijwel zekere overwinning tegen concurrent West Bromwich Albion in de slotfase verdampen: 1-1.

De bezoekende ploeg van trainer Mick McCarthy kwam laat in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Jamie O'Hara. Lange tijd bleef het in stadion The Hawthorns bij deze ene treffer.

Carlos Vela besliste echter anders. De van Arsenal gehuurde aanvaller kwam twintig minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen voor Graham Dorrans en tekende diep in blessuretijd voor de gelijkmaker.

Met het punt schieten de ploegen niet veel op, al zal de thuisploeg zich het meest gelukkig prijzen. West Brom blijft staan op plaats zeventien met 28 punten uit 27 duels. The Wolves zakken af naar de twintigste en laatste plaats met slechts 25 punten uit 27 duels en lieten de kans om een sprongetje te maken in de Premier League onbenut. Foto: VI Images