media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Interesse van Inter in Douglas maakt FC Anzhi kansloos

Interesse van Inter in Douglas maakt FC Anzhi kansloos

FC Anzhi kan de pogingen staken Douglas voor zich te winnen. De verdediger van FC Twente ziet dankzij Internazionale de Serie A gloren als nieuwe bestemming.

'Mij is de serieuze belangstelling van FC Anzhi bekend', vertelde zaakwaarnemer Marcos Paulo Ribeiro in de Russische krant Izvestia. 'Het is leuk dat een Russische topclub als Anzhi Douglas heeft benaderd. Maar hij wil naar de Serie A.'

Die kans lijkt Douglas te krijgen dankzij Internazionale, dat zich al heeft gemeld bij de zaakwaarnemer van de in Brazilië geboren verdediger. 'Toen Inter interesse toonde, hebben we besloten een transfer uit te stellen en te wachten op de zomer', aldus Ribeiro.

Douglas kan na dit seizoen FC Twente transfervrij verlaten omdat zijn contract ten einde is. Dat maakt hem (financieel) interessant. Een overstap naar Giuseppe Meazza lonkt. 'Inter is een geweldige club onder leiding van voorzitter Massimo Moratti. Een aanbieding van zo'n persoon is moeilijk te weigeren.'

FC Anzhi dacht in de winterstop aan Douglas als vervanger van Christopher Samba, die afgelopen transferperiode door Queens Park Rangers werd teruggehaald naar de Premier League. De club van Guus Hiddink heeft de vacature vervuld met het huren van Emir Spahic van Sevilla.

Laatste nieuws