Inter verstevigt koppositie met minimale zege

Internazionale spande zich tegen Lazio Roma niet bovenmatig in. Dat was na de snelle openingstreffer van Samuel Eto'o ook niet nodig. De ploeg van José Mourinho trok de 1-0 zege eenvoudig over de streep.

Inter verstevigt koppositie met minimale zege

Inter begon goed aan het thuisduel. Na een kwartier spelen schoot Eto'o al met scherp. De Kameroener stuitte in eerste instantie nog met een kopbal op doelman Nestor Muslera, maar hij sloeg toe in de rebound. Het was eigenlijk het enige hoogtepunt van de wedstrijd.

Inter, dat aantrad zonder Wesley Sneijder, liet Lazio na de 1-0 komen. De Romeinen waren echter niet bij machte om gevaar te stichten. De goed ingepakte Inter-doelman Júlio César hoefde geen noemenswaardige reddingen te verrichten.

Door de overwinning loopt Inter verder weg van Juventus, dat in eigen stadion met 2-1 klop kreeg van hekkensluiter Catania. Het verschil tussen de nummers één en drie van de Serie A bedraagt negen punten. AC Milan, dat vanwege hevige sneeuwval niet in actie kwam, staat tweede met acht punten minder dan Inter.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen