Inter nog in onzekerheid over spierblessure De Vrij

Reacties

Internazionale hoopt dat de spierblessure van Stefan de Vrij, die hij dinsdagavond opliep tegen Liverpool, meevalt. De Oranje-international keerde na rust niet terug op het veld tijdens het Champions League-duel op Anfield.

Inter nog in onzekerheid over spierblessure De Vrij
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
0 - 1
Internazionale
Internazionale

De Vrij maakte in de tweede helft plaats voor Danilo D'Ambrosio. Vanaf de kant zag de Nederlander hoe Inter dankzij een doelpunt van Lautaro Martínez won van Liverpool, maar die treffer was niet voldoende om naar de kwartfinales te gaan. Liverpool won drie weken geleden met 0-2 in Milaan.

Volgens Sky Sport Italia liep De Vrij in de eerste helft een kuitspierblessure op, maar lijkt de ernst van het kwetsuur vooralsnog mee te vallen. Trainer Simone Inzaghi liet na de wedstrijd weten dat hij hoopt dat De Vrij, die is opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal, zondag tegen Torino weer inzetbaar is.

'We zullen moeten afwachten hoe snel De Vrij en Marcelo Brozovic kunnen herstellen, zij zijn belangrijke spelers voor ons', aldus Inzaghi. Ook collega-verdediger Milan Skriniar sprak de hoop uit dat De Vrij niet te lang uit de roulatie zal zijn: 'Ik hoop dat Stefan niets ernstigs heeft opgelopen. Hij is een cruciale schakel in het team.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.