Inter komt goed weg na misser verhuurde Acquafresca

Cagliari heeft op bezoek bij Internazionale een meer dan verdiend punt in de wacht gesleept. Als Inter-huurling Robert Acquafresca zijn vizier op scherp had staan, hadden het drie punten kunnen zijn. De wedstrijd eindigde nu in een 1-1 gelijkspel.

Inter komt goed weg na misser verhuurde Acquafresca

Voor koploper Internazionale eindigde zo een imposante reeks. De ploeg van trainer José Mourinho won zijn laatste acht competitiewedstrijden op rij, maar thuis van Cagliari wisten de Nerazzurri niet te winnen.

De door Internazionale aan Cagliari verhuurde Acquafresca was de man van de wedstrijd. De spits zette de bezoekers in de 65ste minuut op voorsprong en dat was niet eens onverdiend. De bezoekers waren minstens gelijkwaardig.

Nadat Zlatan Ibrahimovic beide ploegen weer naast elkaar had gezet, had Acquafresca een enorme kans om Cagliari opnieuw aan de leiding te helpen. Maar voor open doel schoot de 21-jarige aanvaller over het doel van Julio Cesar.

Internazionale blijft koploper na dit gelijkspel. De voorsprong op Juventus bedraagt zeven punten, maar kan zondag verkleind worden naar vier punten. Cagliari vinden we terug in de middenmoot, de ploeg van het eiland Sardinië staat dertiende.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen