Genoa blijft subtopper na thuiszege op Torino

In het eigen Stadio Luigi Ferraris heeft Genoa drie punten gepakt in het duel met Torino. De ploeg van trainer Gian Piero Gasperini blijft door deze 3-0 zege bovenin de Serie A te vinden.

Genoa boekte alweer zijn negende zege van het seizoen tegen Torino. Kort na rust was de wedstrijd al beslist, toen Bosko Jankovic (foto) de 2-0 binnenkopte. Giuseppe Biava had de thuisclub in de eerste helft na ruim een kwartier spelen al op voorsprong gezet.

Thiago Motta maakte kort voor tijd zijn tweede treffer van het seizoen en bepaalde zo de eindstand op 3-0. Genoa staat hierdoor vijfde na achttien wedstrijden spelen, de club heeft tien punten achterstand op koploper Internazionale. Torino staat zeventiende.