Inter heeft Forlán terug en wacht nog met Sneijder

Internazionale kan dinsdag in de inhaalwedstrijd bij Genoa weer beschikken over Diego Forlán. De van een spierblessure herstelde Wesley Sneijder is nog buiten de selectie gelaten.

Inter heeft Forlán terug en wacht nog met Sneijder

Forlán is twee maanden afwezig geweest vanwege een hamstringblessure. De afgelopen zomer van Atlético Madrid overgekomen spits liep zijn blessure op tijdens interlandverplichtingen met Uruguay. Inter kan de rentree van Forlán goed gebruiken aangezien de spitsen van de Milanese club weinig scoren. De Uruguayaan zelf was tot nu toe goed voor één treffer in zeven Serie A-duels.

Ook Wesley Sneijder is weer inzetbaar, maar Internazionale is voorzichtig met de middenvelder. Sneijder traint inmiddels weer mee, maar de medische staf adviseerde trainer Claudio Ranieri nog te wachten met het weer opstellen van de Oranje-international. De derde geblesseerde speler die terugkeerde, Andrea Ranocchia, liep een nieuwe kwetsuur op. Een spierblessure voorkomt dat hij tegen Genoa zijn rentree kan maken.

Inter is momenteel tiende in de Serie A en gaat op bezoek bij subtopper Genoa. Een Milanese zege betekent dat Inter naar de zevende plek klimt. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's