Inter blaast ruil Guarín-Vucinic af na supportersopstand

Reacties

De ruil tussen Fredy Guarín en Mirko Vucinic leek in kannen en kruiken, maar Internazionale heeft de deal met Juventus afgeblazen na een ongekende supportersopstand. Die opmerkelijke beslissing maakte de Milanese club bekend via de officiële kanalen.

Inter blaast ruil Guarín-Vucinic af na supportersopstand

Aangezien Inter om aanvallende versterking verlegen zit en Juventus wel een middenvelder kan gebruiken, vonden beide partijen elkaar begin deze week in een ruil tussen Guarin (27, foto) en Vucinic (30), waarbij De Oude Dame ook nog een kleine transfersom naar Milaan zou overmaken.

Inter had bij die deal buiten zijn eigen supportersschare gerekend, die furieus reageerde toen de berichten over de op handen zijnde transfer naar buiten sijpelden. De fans vonden het een schande dat Inter een van zijn beste spelers wilde inruilen voor de vierde spits van de vijand. Woedende supporters verzamelden zich bij het hoofdkantoor van de club en dreigden met gewelddadige protesten. Na spoedberaad besloot Inter de transfer daarom dinsdagavond af te blazen.

Daarmee is de kous mogelijk nog niet af, want Guarín is hevig teleurgesteld over het afketsen van zijn transfer. De Colombiaan overweegt volgens Italiaanse media zelfs in staking te gaan. Ook Inter-trainer Walter Mazzarri is boos en hij eist van de clubleiding alsnog een nieuwe aanvaller. De soap met alleen maar verliezers kan ook voor de directie van Inter gevolgen krijgen. Erick Thohir, de nieuwe eigenaar van de Nerazzurri, ziet het tot stand brengen van de transfer als een kapitale beoordelingsfout van zijn clubleiding en overweegt maatregelen te nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.