Inler hekelt Ranieri, salarisonderhandeling met Zlatan

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Inler hekelt Ranieri, salarisonderhandeling met Zlatan

'Ik word er ziek van. Ik had diverse opties in januari om te vertrekken, maar de manager vertelde op mij te rekenen. Sindsdien kom ik niet meer aan bod. En dat met het EK op komst…'
•  Niet iedereen is positief over Leicester City-manager Claudio Ranieri. Gökhan Inler is niet bang de Italiaan de waarheid te zeggen. Of dat de positie van de middenvelder van de Engelse koploper goed zal doen, valt evenwel nog te bezien. (ESPN)

•  Pfff… Durf jij de salarisonderhandelingen met niemand minder dan Zlatan Ibrahimovic aan…

'Zie je het al voor je? Dat ik in de voorbereiding meetrain met Totti en al die andere sterren? Dat gaat dus gebeuren. In augustus sluit ik aan bij de eerste selectie van AS Roma.'
• Hij was actief in de jeugdopleiding van FC Twente en hoopt komende zomer aan te sluiten bij de selectie van AS Roma: Ismail H'Maidat kan niet wachten om bij de Italiaanse topclub aan de slag te gaan. Momenteel speelt de twintigjarige middenvelder bij Ascoli, dat hem huurt van AS Roma. (Tubantia)

'Iedere keer als ik tegen ze scoor, ga ik even met hem praten. Zijn vrienden houden hem dan ook voor de gek. Het is vast niet makkelijk voor hem.'
• De schoonvader van Athletic de Bilbao-topschutter Aritz Aduriz is supporter van rivaal Real Sociedad, zo vertelt de goalgetter op de UEFA-site. Wij verwachten dat schoonpa stiekem toch wel trots is op Aduriz, die dit seizoen al zeventien keer scoorde in La Liga.

'Ik wil nog eens een record neerzetten, dat niemand ooit kan verbeteren. Geschiedenis schrijven in mijn geboorteland, maar uiteraard ook in Amsterdam. Dat lijkt me prachtig!'
Vaclav Cerny heeft het record in handen van jongste speler ooit die debuteerde voor Tsjechië Onder-21 en dat smaakt naar meer, laat de Ajacied weten op de clubsite. Over twee weken maakt de aanvaller weer zijn opwachting bij de nationale jeugdselectie van de Tsjechen.

• Atlético Madrid-verdediger Filipe Luís vertelde eerder deze week dat hij het gevoel heeft dat Lionel Messi bescherming krijgt van de pers en de Spaanse voetbalbond. Grote onzin, volgens Primera División-voorzitter Javier Tebas. 'Iedereen krijgt een gelijke behandeling, of het nu om Cristiano Ronaldo, Lionel Messi of een speler van Rayo Vallecano gaat', aldus de bestuurder in een reactie.

• Scheidsrechter Sebastian Coltescu is waarschijnlijk nog bezig met zijn administratie na het fluiten van het duel tussen Targu Mures en Pandurii. De arbiter deelde vier rode en tien gele kaarten uit aan spelers van de thuisploeg. Niet geheel onverwacht wisten de bezoekers het numerieke overwicht uit te buiten: 0-2.

• Een wijze les voor New York City FC-doelman Josh Saunders: luister altijd naar Andrea Pirlo. De Italiaanse maestro kan namelijk niet alleen zelf een aardige penalty nemen,  hij weet blijkbaar ook hoe je ze moet tegenhouden. Toen David Accam van Chicago Fire zijn aanloop nam, wees Pirlo welke kant zijn doelman op moest duiken. Die dook toch de andere kant op en zag de bal tegen de touwen vliegen.

It's wise to listen to @andreapirlo21.

Een video die is geplaatst door Major League Soccer (@mls) op

'Ik denk dat ik nu ook nog wel in de Bundesliga had meegekund.'
Zé Roberto, de voormalige linkerflankspeler van Real Madrid, Bayer Leverkusen en Bayern München, staat op zijn 41ste nog steeds regelmatig op het veld. De Braziliaan komt tegenwoordig in zijn vaderland uit voor Palmeiras, maar bij een terugblik op zijn rijke carrière zegt de voormalige international dat hij ook nog fit genoeg is om in de Bundesliga te spelen. (Sport Bild)

• De FA heeft Chelsea op de vingers getikt omdat de club in thuisduels na de rust regelmatig te laat uit de catacomben komt. Dat komt echter niet door de uitvoerige speeches van Guus Hiddink, maar door een bijzonder bijgeloof van de spelers, zo onthulde aanvoerder John Terry aan het Britse tabloid The Sun. Terry en Frank Lampard plasten jaren geleden een keer in hetzelfde urinoir en wonnen prompt de wedstrijd. Ploeggenoot Ashley Cole had daar ook wel oren naar en stond niet veel later ook in de rij voor de fortuinlijke pisbak, terwijl de andere twee ongebruikt werden gelaten. Hoewel Lampard en Cole al lang en breed zijn vertrokken bij Chelsea, is de traditie in stand gebleven. Ook nu staat er in de rust een rij met spelers te wachten voor het magische urinoir, waaronder Cesc Fàbregas en César Azpilicueta.

• Na zijn bijzondere ontmoeting met Max Verstappen vorige week, duikt Johan Cruijff nu op in Tel Aviv voor een kopje koffie met zoon Jordi en Peter Bosz. Jordi Cruijff is technisch directeur bij Maccabi Tel Aviv en stelde Bosz in de winter aan als nieuwe trainer.

'We kregen bijna de hele week straftraining, terwijl we vijftien punten voor stonden.'
•  Robin van Persie blikt terug op zijn tijd bij Manchester United, waarmee hij in 2013 kampioen werd. 'We verloren van Manchester City en daar was Sir Alex Ferguson heel boos over', vertelde de spits, die de legendarische Schot als trainer had bij de Engelse topclub. (UEFA.com)

Neymar zat zondag niet in de selectie van Barcelona voor het duel met Eibar vanwege een schorsing. De Braziliaan was daarom topfit voor het twintigste verjaardagsfeest van zijn zus, Rafaella Beckran. Neymar kon het ook niet laten om even op het podium te klimmen voor een muzikale bijdrage. De 24-jarige linksbuiten heeft blijkt echter meer talent in zijn voeten dan in zijn stembanden te hebben.

ESSE HOMEM ❤❤❤😍🎵 #Rafaella20years #Rafaella20

Een video die is geplaatst door @bruna_neymarjr_ op

'Bayern München is Uli Hoeness. Hij doet alles voor de club. Het was een emotionele dag voor mij. Hij heeft een moeilijke tijd achter de rug, waarin hij veel heeft geleden. Nu is hij weer terug bij zijn familie.'
• Uli Hoeness zat 637 dagen in detentie vanwege belastingontduiking, maar was zaterdag voor het eerst weer in het stadion van Bayern München. Arjen Robben was blij dat de clubicoon er weer bij was, vertelde hij aan BILD. Overigens deed de Oranje-international in gesprek met Kicker nog een opvallende uitspraak. 'Wij hadden Pizarro nog goed kunnen gebruiken', zo complimenteerde hij de 37-jarige topschutter van Werder Bremen met wie hij in het verleden samenvoetbalde bij Bayern.

• Inspanningsfysioloog  Raymond Verheijen vindt de aanstelling van Jan Wouters als assistent van Giovanni van Bronckhorst een grote fout van Feyenoord. Volgens Verheijen had Van Bronckhorst juist behoefte aan een ervaren manager, in plaats van Wouters, die in de ogen van de Rotterdammer meer een veldtrainer is.

• Hoog bezoek in Liverpool. Luis Suárez kwam een bezoekje brengen aan zijn oud-ploeggenoten bij The Reds. De Uruguayaan, dit seizoen goed voor 42 doelpunten in 41 duels, keerde voor even terug op het trainingscomplex, waar hij van 2011 tot 2014 drie jaar lang actief was. Verdediger annex cameraman Mamadou Sakho legde het vast.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.