Immers meteen trefzeker bij debuut voor Club Brugge

Reacties

Lex Immers heeft bij zijn officieuze debuut voor Club Brugge meteen zijn stempel gedrukt. De dertigjarige Hagenaar, die zaterdag werd overgenomen van Cardiff City, zorgde voor het enige Belgische doelpunt in het oefenduel met Werder Bremen.

Immers meteen trefzeker bij debuut voor Club Brugge

Vrijdag werd bekend dat Immers mocht vertrekken bij Cardiff. Manager Neil Warnock gaf aan dat de Nederlander niet meer in zijn plannen voorkwam. Club sloeg snel toe en haalde de middenvelder annex aanvaller naar Brugge. Immers stapte meteen het vliegtuig in om de ploeg van trainer Michel Preud'homme te vergezellen in het trainingskamp in Marbella.

In Spanje stond maandagavond een oefenduel met Werder Bremen op het programma. Ruud Vormer en Stefano Denswil begonnen in de basis van de Belgische kampioen, Immers begon op de reservebank, terwijl Ricardo van Rhijn wegens een enkelblessure ontbrak tegen de nummer vijftien van de Bundesliga. De verwachting is dat de verdediger nog zeker zes weken moet toekijken.

In de tweede helft maakte Immers wel zijn opwachting. Werder leek het officieuze debuut van de Nederlander te verpesten met een treffer in de slotfase, maar de voormalig speler van onder meer ADO Den Haag en Feyenoord behoedde zijn ploeg vijf minuten voor tijd voor een nederlaag door zijn eerste doelpunt in Belgische dienst te maken: 1-1.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.