Immers: 'Meer kans op Oranje met Koeman als bondscoach'

Reacties

Feyenoord-trainer Ronald Koeman gaf zondag aan dat wat hem betreft Lex Immers een nuttige aanvulling zou zijn voor het Nederlands elftal, maar de aanvallende middenvelder houdt zich nog niet bezig met het WK.

Immers: 'Meer kans op Oranje met Koeman als bondscoach'

'Dat is pas belangrijk over twee maanden. En niet nu, ik vind nu Feyenoord belangrijk', reageerde Immers tegenover FOX Sports op de vraag of hij rekening houdt met deelname aan het toernooi, komende zomer in Brazilië.

Guus Hiddink volgt Louis van Gaal komende zomer op als bondscoach, terwijl ook Koeman in beeld was. 'Dat is natuurlijk een keuze van de KNVB, maar het had voor mij uiteindelijk iets voordeliger geweest als Koeman de nieuwe bondscoach was geworden van het Nederlands elftal. Dan had ik misschien iets meer kans gemaakt.'

De prestaties van Immers zorgden ervoor dat het Feyenoord-publiek scandeerde dat hij in Oranje moest. Koeman begreep die oproep. 'Ik vind niet dat ze doorslaan. Lex is een ideale speler om in je selectie te hebben. Je kiest toch altijd voor een goede mix, Immers is een teamspeler die Oranje ook goed kan gebruiken. Daarnaast heeft hij zich voetballend ontwikkeld.'

Immers speelde dit seizoen 28 wedstrijden in de Eredivisie voor Feyenoord, waarin hij elf keer scoorde. In de voorbije jaargang was hij goed voor twaalf doelpunten in 32 duels.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.