Immers: 'Cardiff is een club die past bij mijn ambitie'

Reacties

Veel gesprekken waren er niet nodig om Lex Immers te overtuigen langer te blijven bij Cardiff City. Ook de interesse van andere clubs bracht de 29-jarige Hagenaar niet op andere gedachten.

Immers: 'Cardiff is een club die past bij mijn ambitie'

'Ik had maar één gesprek met de directeur nodig om te weten dat dit was wat ik wilde', reageerde Immers op zijn definitieve overstap van Feyenoord naar Cardiff City, waar hij sinds januari op huurbasis zijn wedstrijden speelde.

'Mijn familie heeft zijn draai hier gevonden en mijn contact met de fans is iets wat ik wil koesteren', vervolgt de middenvelder. 'Dit is een fantastische club met een ambitie die past bij die van mij.'

Directeur Ken Choo is in zijn nopjes dat Immers definitief verwelkomd kan worden in 'de Cardiff City-familie'.  'Hij heeft in zijn halfjaar als huurling een goede impact gemaakt. Verschillende clubs wilden hem komende zomer halen, maar ik ben opgetogen dat hij zijn betrokkenheid en loyaliteit aan ons heeft laten zien.'

Cardiff City heeft Immers voor twee jaar vastgelegd met een optie voor nog een seizoen. De 29-jarige middenvelder was afgelopen halfjaar goed voor vijf doelpunten in het Championship. Door het opheffen van het eerder opgelegde transferverbod vanwege het overtreden van de Financial Fair Play-reglementen kon de club uit Wales Immers overnemen van Feyenoord.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.