'Ik weet wat ik hier heb en voel me op mijn plek'

De Graafschap heeft de eerste gesprekken gevoerd met spelers voor contractverlenging. Jordy Buijs (21) en Hugo Bargas (23) kunnen beiden hun aflopende contract met twee jaar verlengen.

'Ik weet wat ik hier heb en voel me op mijn plek'

De verdedigende middenvelder Buijs is bezig aan zijn vierde seizoen in Doetinchem en uitgegroeid tot een belangrijke spelverdeler, terwijl de Argentijnse aanvaller Bargas vorig seizoen met zestien doelpunten clubtopscorer was en dit seizoen al twee keer trefzeker was.

'De gesprekken zijn goed verlopen en de aanbiedingen zijn gedaan', zegt directeur voetbalzaken Leen Looyen in gesprek met Voetbal International. 'De bal ligt nu bij de spelers zelf.'

Bargas (foto) laat weten zeker open te staan voor een langer verblijf in de Achterhoek. 'Ik weet wat ik hier heb en voel me op mijn plek', zegt de aanvaller. 'Momenteel heb ik de aanbieding in beraad, maar de intentie is om hier te blijven. Vorig seizoen heb ik een goed jaar achter de rug en ik voel dat ik hier nog kan groeien.'

De gesprekken met Soufian El Hassnaoui zijn voorlopig uitgesteld, aangezien het twintigjarige talent momenteel geblesseerd is en nog een doorlopend contract heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen