'Ik kan wel gaan huilen, maar dat helpt ook niet'

Reacties

Met nog twee wedstrijden te spelen is deelname aan de nacompetitie nog altijd een reële dreiging voor NAC Breda, dat vrijdag in de slotminuten ten onder ging bij FC Groningen (2-1). 'Dit is ontzettend zuur', aldus doelman Jelle ten Rouwelaar.

'Ik kan wel gaan huilen, maar dat helpt ook niet'

Volgens de Friese sluitpost komt de klap keihard aan bij NAC, dat al acht duels op rij zonder zege is. 'Dit is een mokerslag. We hebben alles gegeven om een punt of zelfs meer te behalen, maar we krijgen weer een tik. Dat doet pijn. We hadden namelijk echt meer verdiend', aldus Ten Rouwelaar tegen FOX Sports.

Volgens Ten Rouwelaar is het zaak dat NAC niet in paniek raakt, ondanks de nieuwe dreun. 'Ik kan wel gaan huilen en schreeuwen, maar dat helpt niet. De volgende wedstrijd (tegen directe concurrent RKC Waalwijk, red.) wordt echt een finale. Dan moeten we drie punten pakken.' RKC speelt zondag tegen PEC Zwolle en nadert NAC bij een zege tot op een punt.

Trainer Nebojsa Gudelj gaat er vanuit dat NAC ondanks zijn vormcrisis voor de Eredivisie behouden blijft. 'Het duel met RKC wordt cruciaal. Die moeten we winnen, maar ik denk wel dat we erin blijven als we zo hard blijven werken als in de tweede helft tegen Groningen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.