Ibrahimovic net als Guidetti opgeroepen voor Zweden

Reacties

Hoewel Zlatan Ibrahimovic door zijn hielblessure al anderhalve maand niet in actie is gekomen, heeft bondscoach Erik Hamrén de 33-jarige spits van Paris Saint-Germain net als John Guidetti toch opgeroepen voor de interlands van november.

Ibrahimovic net als Guidetti opgeroepen voor Zweden

Ibrahimovic reisde vorige maand ondanks zijn blessure ook al af naar zijn vaderland zonder minuten te maken. Nu is een optreden iets waarschijnlijker, aangezien PSG-coach Laurent Blanc vrijdag voorzichtig vooruitliep op een rentree in de topper van komend weekend tegen Olympique Marseille. 'Ibrahimovic heeft de laatste paar dagen eindelijk pijnvrij kunnen trainen. Ik weet niet of hij tegen Marseille kan spelen, maar wat hij laat zien op het trainingsveld is hoopgevend.'

Waar de inzetbaarheid van Ibrahimovic op 15 en 18 november tegen respectievelijk Montenegro en Frankrijk nog onzeker is, kan Hamrén sowieso wel weer een beroep doen op John Guidetti. De 22-jarige aanvaller heeft zich dit seizoen bij Celtic weer in de kijker gespeeld bij zijn nationale keuzeheer door in negen duels negen keer te scoren. Guidetti maakte tweeënhalf jaar geleden als speler van Feyenoord in een oefenduel met Kroatië zijn debuut. Sindsdien speelde hij alleen nog voor de Onder 21-ploeg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.