Ibrahimovic haalt zijn gram in duel met Lazio

Internazionale nam in de tweede helft afstand van Lazio (2-0). In Giuseppe Meazza was er weer een hoofdrol voor Zlatan Ibrahomivic.

De frustratie was van zijn gezicht af te lezen. Met een duidelijk gebaar wees Ibrahimovic in de 72ste minuut het ontevreden publiek terecht. De Zweedse aanvaller had recht van spreken. Niet alleen brak hij na een uur de wedstrijd tegen Lazio Roma open met een schot van ruim honderd kilometer per uur. Maar hij was ook verantwoordelijk voor de assist voor de 2-0 van Sulley Muntari halverwege de tweede helft.

Met de overwinning op nummer negen Lazio verstevigde Internazionale de koppositie in de Serie A. AC Milan kan zondag bij een zege op Catania de achterstand terugbrengen tot zeven punten.