Hyperambitieus Antalyaspor wil Pirlo en Ronaldinho

Reacties

Antalyaspor wil Andrea Pirlo en Ronaldinho in de winterstop met miljoenencontracten naar Turkije lokken. Voorzitter Gültekin Gencer claimt zelfs een principe-akkoord te hebben met beide spelers.

Hyperambitieus Antalyaspor wil Pirlo en Ronaldinho

'We hebben met Pirlo's zaakwaarnemer gesproken. Ik zie geen enkele reden waarom hij niet in zou gaan op ons voorstel. Hij heeft gezegd dat Pirlo ervoor openstaat', zegt Gencer, die Pirlo een kwart miljoen per wedstrijd wil betalen als hij tijdens de winterstop van de Major League Soccer naar Turkije komt. Antalyaspor wil de middenvelder van New York City FC in totaal voor acht wedstrijden huren, wat zou inhouden dat Pirlo in amper twee maanden twee miljoen euro zou kunnen bijschrijven op zijn rekening.

Afgelopen zomer lukte het Antalyaspor al om Samuel Eto'o met een waanzinnig aanbod binnen te halen. De Kameroener is met negen goals in elf wedstrijden topscorer bij de nummer negen van de Süper Lig, die zijn pijlen ook gericht heeft op Ronaldinho.

'Met hem zijn we al langer in gesprek. Hij heeft al gezegd dat hij bereid is naar Antalyaspor te komen', aldus Gencer, die afgelopen zomer nog naast de Braziliaanse vedette greep. Ronaldinho (35) is sinds kort transfervrij, omdat hij zijn contract bij Fluminense heeft laten ontbinden. Pirlo (36) staat sinds de zomer onder contract in New York, na een vierjarig dienstverband bij Juventus. Hij wordt ook gelinkt aan Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.