Huurlingen klaar voor Go Ahead-debuut tegen AZ

Reacties

Go Ahead Eagles begint vrijdagavond met een versterkte selectie aan de tweede seizoenshelft in de Eredivisie. Trainer Hans de Koning zegt direct een beroep te kunnen doen op Elvis Manu, Pedro Chirivella (foto) en Daniel Crowley, die op huurbasis naar Deventer kwamen.

Huurlingen klaar voor Go Ahead-debuut tegen AZ

Go Ahead Eagles, hekkensluiter in de  Eredivisie, werkte afgelopen maandag nog  een oefenwedstrijd tegen Helmond Sport af  nadat de club het trainingskamp in Turkije had  afgezegd. 'Gelukkig nog een potje gespeeld',  zegt een opgeluchte De Koning tegen VI.  Hij laat weten blij te zijn met de aanwinsten, die hem extra opties geven bij de strijd tegen degradatie.

De Koning:  'Ze zijn per direct inzetbaar. Manu is voor de flank en kan eventueel naast een spits als  Leon de Kogel spelen. Crawley is een kleine  creatieve middenvelder en Chirivella een multifunctionele middenvelder.'

Manu (23) brak  door bij Feyenoord, dat hem eerder verhuurde  aan Cambuur en Excelsior. Bij Brighton werd  de aanvaller nooit een basisspeler. Pedro  Chirivella wordt gehuurd van Liverpool. De  negentienjarige Spaanse middenvelder speelt  sinds 2013 voor The Reds en was daarvoor actief  in de jeugdopleiding van Valencia. Crowley  is een twintigjarig talent uit de opleiding van  Arsenal.   

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.