Huntelaar ziet vanaf bank Schalke opnieuw winnen

Reacties

Schalke 04 heeft met een nipte overwinning op Hamburger SV (0-1) de sterke reeks een vervolg gegeven. Voor Klaas-Jan Huntelaar was er niet meer dan een rol als bankzitter weggelegd.

Huntelaar ziet vanaf bank Schalke opnieuw winnen

Huntelaar zal zich ongetwijfeld hebben zitten verbijten op de bank. De Oranje-international was door trainer André Breitenreiter de rol van reserve toebedeeld, waarbij rust vanwege het drukke programma het argument was geweest. De spits bleef de hele wedstrijd op de bank.

Ook zonder de Nederlander bleek Schalke 04 in staat de vijfde zege op rij te boeken. Dat was te danken aan een andere speler die was begonnen op de bank. Leroy Sané (foto) mocht echter al in de zesde minuut binnen de lijnen komen als vervanger van de geblesseerde Marco Höger.

In de zestigste minuut brak Sané de ban door de eerste de beste kans van de wedstrijd voor Schalke om te zetten in een treffer na voorbereidend werk van Leon Goretzka. HSV bleef een antwoord schuldig. Een weinig overtuigend offensief bleef zonder resultaat.

Door de overwinning blijft Schalke 04 op vijf punten van koploper Bayern München. Hamburger SV zakt door eerste thuisnederlaag sinds 11 april naar de negende plaats in Bundesliga.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.