Huntelaar trefzeker tijdens doelpuntrijke Ajax-remise tegen Hull

Reacties

Ajax heeft in een besloten oefenduel gelijkgespeeld tegen het Engelse Hull City. Op trainingscomplex De Toekomst eindigde het oefenpotje in 3-3. De Amsterdammers speelden vooral met reserves.

Huntelaar trefzeker tijdens doelpuntrijke Ajax-remise tegen Hull

The Tigers degradeerden vorig seizoen uit de Premier League en zijn ter voorbereiding op het aanstaande Championship-seizoen neergestreken in Nederland. De ploeg van de Russische trainer Leonid Slutsky (voorheen bondscoach van Rusland en trainer van CSKA Moskou) begon goed: voormalig AZ'er Markus Henriksen zette Hull al na vijf minuten op voorsprong. Daarna nam Ajax het heft in handen.

Twee minuten na de 0-1 betekende een eigen doelpunt van de Engelsen dat het gelijk werd, weer tien minuten later promoveerde Klaas-Jan Huntelaar een voorzet van linksback Mitchell Dijks tot doelpunt. Kort na de pauze schoot Vaclav Cerny de 3-1 tegen de touwen. Dan Batty zorgde een kwartier voor tijd echter voor de aansluiting, James Weir tekende kort voor tijd voor de eindstand. Bij Ajax speelden de spelers die woensdag tegen OGC Nice niet in de basis stonden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.