Hummels: 'Grote onzin dat ik mij heb aangeboden bij Bayern'

Reacties

Mats Hummels heeft glashard ontkend dat hij terug wil keren naar Bayern München. De aanvoerder van Borussia Dortmund noemde de geruchtenstroom over zijn mogelijke overstap 'de grootste onzin die ik ooit gehoord heb'.

Hummels: 'Grote onzin dat ik mij heb aangeboden bij Bayern'

Bayern-bestuurders Uli Hoeness en Karl-Heinz Rummenigge vertelden deze week dat Hummels zichzelf had aangeboden in Beieren, wat slecht viel bij de fans van Dortmund. Tijdens de veegpartij (5-1 zege) tegen VfL Wolfsburg werd Hummels door zijn eigen supporters uitgefloten. BVB wil in navolging van Mario Götze en Robert Lewandowski niet opnieuw een sterspeler naar Bayern zien vertrekken.

'Of ik mezelf heb aangeboden bij Bayern? Ik heb me nergens aangeboden', reageerde Hummels tegenover Duitse media geprikkeld op de berichtgeving vanuit München. 'Dat is de grootste onzin die ik ooit gehoord heb.'

Hummels doorliep de opleiding van Bayern, waar zijn vader Hermann Hummels als jeugdtrainer actief was. Verder dan één wedstrijd in de hoofdmacht kwam hij echter niet, waardoor in 2008 een overstap naar Dortmund volgde. Bij de huidige nummer twee van de Bundesliga is Hummels als aanvoerder een boegbeeld geworden, waardoor een overstap bijzonder gevoelig ligt bij de achterban.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.