Holla traint bij Almere City in afwachting van nieuwe club

Reacties

Danny Holla (26) houdt de komende tijd zijn conditie op peil bij Almere City FC. De voormalige middenvelder van FC Groningen, PEC Zwolle, VVV-Venlo en ADO Den Haag hoopt op een nieuw avontuur deze zomer.

Holla traint bij Almere City in afwachting van nieuwe club

Holla zag na afgelopen seizoen bij ADO zijn verbintenis aflopen. De middenvelder heeft zijn zinnen gezet op een nieuwe club en om fit te blijven traint hij mee met de selectie van Fred Grim. 'Ik ben in contact gekomen met de trainer en dat was van beide kanten positief. Ik blijf fit en volgens de trainer kan het voor de groep positief uitpakken dat ik meetrain.'

Inmiddels heeft Holla de eerste oefensessie in Almere al achter de rug. 'Het was even wennen, maar zeker weer lekker om met een groep te trainen.' De hoop op een mooie nieuwe club heeft Holla nog niet opgegeven. 'Er is wel wat interesse geweest, maar dat heb ik voorlopig zelf nog afgeslagen. Momenteel is er niet echt iets concreet', aldus Holla.

'Een bepaalde voorkeur heb ik overigens niet', gaat hij verder. 'Ik bekijk wel wat er op mijn pad komt en besluit dan wat te doen. In principe hoop ik op een club uit het buitenland, maar als er iets moois uit Nederland komt sluit ik dat bij voorbaat ook niet uit.' Eerder was het Duitse 1860 München geïnteresseerd in Holla en was er belangstelling van APOEL Nicosia. Tot een overgang kwam het toenniet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.