Hoesen krabbelt op: 'In het voetbal kan het zo weer omslaan'

Reacties

De druk op Danny Hoesen nam toe, toch bleef de Limburger rustig. Woensdag maakte de van Ajax overgekomen spits tijdens het bekerduel met BVV Barendrecht (4-1) zijn eerste treffer in het shirt van FC Groningen.

Hoesen krabbelt op: 'In het voetbal kan het zo weer omslaan'

Hoesen werd afgelopen zomer binnengehaald als opvolger van Richairo Zivkovic, die op zijn beurt weer naar Ajax vertrok. Ondanks de hoge verwachtingen wist Hoesen nog niet te imponeren. De eerste acht wedstrijden leverden geen treffer op, maar op bezoek bij Barendrecht werd de ban gebroken.

'Natuurlijk werd er van buitenaf over gesproken, maar ik ben er vrij rustig onder gebleven', reageert Hoesen op de clubwebsite. 'Of het nu goed of slecht gaat, je moet altijd rustig blijven. In het voetbal kan het zo weer omslaan. Je ziet wel vaker dat een aanvaller na de eerste goal ineens gaat scoren.'

Die lijn hoopt Hoesen zondag voort te zetten in eigen huis tegen Willem II, een tegenstander die de aanvaller in het verleden de nodige doelpunten opleverden. Als aanvaller van Fortuna Sittard en Ajax wist de spits al vier keer tegen Willem II te scoren.

Of het een voorbode is voor een productieve middag is laat Hoesen in het midden. 'Ik denk niet dat er zoiets bestaat als een favoriete tegenstander', aldus Hoesen, die een zware wedstrijd verwacht in Groningen. 'Willem II heeft tegen Feyenoord laten zien dat het het de tegenstander het erg lastig kan maken, daar moeten we voorzichtig mee zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.