Hoedt is AZ en fans dankbaar na onverwacht seizoen

Reacties

Wesley Hoedt heeft zijn laatste thuiswedstrijd voor AZ gespeeld. De verdediger vertrekt deze zomer naar Lazio, maar is zijn huidige club erg dankbaar voor de kansen die hij kreeg.

Hoedt is AZ en fans dankbaar na onverwacht seizoen

De 21-jarige Hoedt is uitgeroepen tot Speler van het Jaar van AZ en kwam dit seizoen tot 25 officiële optredens voor de ploeg uit Alkmaar. De verdediger had dit voorafgaand aan het seizoen niet gedacht. 'Ik had het gehoopt, maar de eerste vijf wedstrijden van het seizoen zat ik nog op de bank... Dat het dan zo snel gaat, is alleen maar mooi', verwees Hoedt op de clubsite naar zijn stormachtige ontwikkeling en transfer naar Italië.

'Ik wil ook het publiek bedanken. Ik weet dat de AZ-aanhangers niet tevreden waren dat ik de stap naar Lazio ging zetten. Door hard werken en goed te spelen heb ik ze, denk ik, weer voor me gewonnen', zo toonde de verdediger zich dankbaar.

Volgende week gaat nummer vier AZ op bezoek bij Excelsior. De ploeg van trainer John van den Brom maakt nog kans op directe plaatsing voor de Europa League (derde plek). Het is daarbij wel afhankelijk van de uitslagen van Feyenoord en Vitesse. De ploeg uit Alkmaar is wel al zeker van play-offs voor Europees voetbal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.