Hodgson: 'Drie kwartier voetballen genoeg voor Babel'

Liverpool boekte donderdagavond een nipte overwinning op het Turkse Trabzonspor. De Nederlander Ryan Babel maakte het enige doelpunt.

Vlak voor rust bekroonde Babel een prima loopactie met een knappe treffer. Toch bleef Babel in de rust achter in het kleedlokaal. 'Babel heeft de laatste tijd niet veel gespeeld', aldus trainer Roy Hodgson op de website van The Reds. 'We waren van mening dat drie kwartier genoeg was voor Babel.'

Joe Cole beleefde een minder goede avond. De onlangs van Chelsea overgekomen aanvaller miste een strafschop. 'Ik geef het volmondig toe, het was een slechte strafschop. Maar we hebben 1-0 gewonnen en daar zijn we blij mee.'

Wel geeft Cole toe dat zijn ploeg volgende week in Turkije aan de bak kan. 'We zijn nog verre van door. Het gaat zwaar worden in Turkije, laat daar geen misverstand over bestaan.'