'Hleb in beeld bij Bayern München als Ribéry vertrekt'

Mocht Franck Ribéry komend seizoen Bayern München verlaten, dan heeft het de opvolger al klaar. Volgens Der Kicker heeft de bijna-kampioen al contact gelegd met Aleksandr Hleb, die het niet volledig naar zijn zin heeft bij VfB Stuttgart.

'Hleb in beeld bij Bayern München als Ribéry vertrekt'

De Wit-Rus staat nog tot medio 2012 onder contract bij Barcelona, dat hem dit seizoen verhuurde aan VfB Stuttgart, maar in Catelonië is hij overbodig. Een langer verblijf in Stuttgart ziet de 29-jarige buitenspeler niet echt zitten. Hleb is ontevreden over zijn rol in de ploeg van Christian Gross. De oefenmeester posteert hem te vaak op de bank.

'Dit jaar heeft me een raar gevoel gegeven', laat Hleb weten aan Der Kicker. 'Ik wil niet direct zeggen dat het een grote fout was om terug te keren bij Stuttgart, maar ik had gerekend op wat meer respect voor een speler die bij Arsenal en Barcelona heeft gespeeld. Ik weet ook dat ik niet altijd heel goed was en veel blessures heb gehad, maar het was vernederend dat Gross me vaak op de bank zette. Bovendien weet ik dat ik alleen bij een topclub de kans heb om op mijn topniveau terug te komen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen