Hiljemark krijgt tegen Zenit voorkeur boven Maher

Reacties

Trainer Phillip Cocu voert tegen Zenit Sint-Petersburg twee wijzigingen door ten opzichte van het competitieduel met AZ (4-2 overwinning). Jeffrey Bruma vervangt de geblesseerde Karim Rekik, terwijl Oscar Hiljemark de voorkeur krijgt boven Adam Maher.

Hiljemark krijgt tegen Zenit voorkeur boven Maher

De Zweedse middenvelder viel tegen AZ nog in voor Maher, maar in de tweede ronde van de Europa League zijn de rollen omgedraaid. Behalve Hiljemark keert ook Bruma terug in de basis. Bruma maakte tegen AZ al zijn rentree. De centrale verdediger kampte met heupklachten.

Waar Bruma aanhaakte, viel Rekik op zijn beurt af. De huurling van Manchester City heeft een hamstringkwetsuur overgehouden aan het duel met AZ. Verder zijn er geen verrassende namen aan de kant van PSV.

Bij Zenit verschijnen zoals bekend een aantal grote namen aan de aftrap. Trainer André Villas-Boas start met aanvoerder Danny, de Belg Axel Witsel en de Braziliaanse aanvaller Hulk in de basis. De Portugese manager vreest vooral de aanvallende impulsen van Memphis Depay. Aan rechtsback Igor Smolnikov de taak om de Oranje-international in toom te houden. Hieronder de 22 namen.

PSV: Zoet; Arias, Bruma, Isimat-Mirin, Willems; Hiljemark, Guardado, Wijnaldum; Narsingh, De Jong, Depay.
Zenit: Lodygin; Smolnikov, Garay, Luis Neto, Criscito; Shatov, Garcia; Hulk, Danny, Witsel; Rondón.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.