Higuaín mikpunt van spot, Nederlander imiteert Hansen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Higuaín mikpunt van spot, Nederlander imiteert Hansen

• Deze week is het precies een jaar geleden dat Martin Hansen een plek in de Nederlandse voetbalcanon veroverde met zijn hakbal in de blessuretijd van het duel tussen ADO Den Haag en PSV (2-2). De Nederlandse doelman Mark Flekken van MSV Duisburg had afgelopen weekeinde in het duel met VfL Osnabrück een 'Hansen-momentje', al was de inzet van zijn Deense collega mooier. Hoe dan ook, door Flekkens ingeving pakte Duisburg een punt: 1-1.

Gonzalo Higuaín, de duurste Argentijnse voetballer aller tijden, oogde afgelopen weekeinde niet helemaal afgetraind tijdens een oefenduel van Juventus met West Ham United. Fans van zijn oude club Napoli weten wel raad met het 'Obelix-postuur' van de Argentijn.

• Nog een paar uur mag Gareth Bale genieten van zijn status als duurste voetballer ooit. Vermoedelijk maakt Manchester United dinsdag bekend dat Paul Pogba definitief wordt overgenomen van Juventus. De 23-jarige middenvelder is er al helemaal op gekleed.

• De Mercedes van voormalig FC Twente-aanvaller Bilal Ould-Chikh is niet meer. Hopelijk is het talent van Benfica goed verzekerd.

• Oud-Ajacied Luis Suárez is bevangen door het nieuwe kapsel van Liverpool-aanvaller Roberto Firmino. Zou hij binnenkort naar dezelfde kapper gaan? De Uruguyaanse aanvaller complimenteerde Firmino in de spelerstunnel bij de wedstrijd van afgelopen zaterdag in de International Champions Cup. Overigens won Liverpool ruim van Barcelona op Wembley (4-0).

'Ik wil eerst zeggen dat hier een indrukwekkende sfeer hangt. Ik hou er ook van hoe de ploegen spelen, met open en goed voetbal en de wil om te winnen. Ik wil de competitie zo goed mogelijk leren kennen, maar ik heb daar wel wat tijd voor nodig natuurlijk'.
De kersverse bondscoach van België, Roberto Martínez, was zondag aanwezig bij het duel tussen AA Gent en Racing Genk. De 43-jarige Spanjaard ziet het helemaal zitten met het Belgische voetbal en kijkt uit naar het maken van de eerste selectie. Volgens Martínez staat hij voor een frisse start en zal iedereen een kans krijgen. Het komt helemaal goed met de Rode Duivels! (Sporza)

• De geblondeerde Lionel Messi moet even zijn hond uitlaten tussen de bedrijven door. Zijn Bull-shirt past echter niet bij zijn trouwe viervoeter, want het is geen buldog maar een bordeauxdog...

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.