'Hiddink wil ook Stam als assistent bij Nederlands elftal'

Reacties

Jaap Stam is in beeld om assistent van Guus Hiddink te worden bij het Nederlands elftal. Eerder legde de nog te benoemen bondscoach ook al contact met Ruud van Nistelrooy, waarmee de staf bijna rond lijkt.

'Hiddink wil ook Stam als assistent bij Nederlands elftal'

Hiddink wil Stam - die op dit moment werkzaam is bij Ajax - graag op parttime basis toevoegen aan de technische staf van Oranje, meldt het AD. Maar de 67-voudig international heeft meerdere opties. AC Milan wil hem komende zomer toevoegen aan de technische staf van hoofdtrainer Clarence Seedorf, maar het contract van Stam bij Ajax loopt tot medio 2016.

'Ik heb van Milan niks vernomen, dus wat dat betreft valt er weinig te zeggen', reageerde voetbaldirecteur Marc Overmars van de Amsterdammers tegenover Voetbal International. 'Ik weet wel dat we het verschrikkelijk jammer zouden vinden als Jaap ooit vertrekt bij Ajax. Hij functioneert echt ontzettend goed en de beste trainers willen we binnenboord houden.'

Hiddink is waarschijnlijk na het WK komende zomer in Brazilië de opvolger van Louis van Gaal. Danny Blind blijft dan waarschijnlijk aan als assistent van het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.